Partners
English

Polski

Español
Tans biedt automatiseringsoplossingen voor transport en logistiek. Middels Talis beschikt Tans over een uitgebreid TMS-dienstenpakket. Door de jaren heen heeft CargoOffice verschillende koppelingen ontwikkeld naar de verschillende modules van Talis.
MendriX heeft een TMS ontwikkeld dat veel gebruikt wordt door transporteurs en koeriers in Nederland. Onderdelen daarvan zijn o.a. planning, grafisch planbord, levertijden per sms of mail en emballageregistratie. Desgewenst biedt CargoOffice een koppeling aan op het MendriX TMS.
G. Dankers Administratie & Advies is een administratiekantoor met een klantenkring van MKB-bedrijven en starters. Door de jaren heen heeft eigenaar Gino Dankers veel ervaring opgebouwd met de implementatie van CargoOffice en kan u desgewenst op weg helpen met de vele mogelijkheden die CargoOffice u heeft te bieden.
Groeneveld ICT Solutions is een toonaangevende speler op het gebied van transportautomatisering. Onderdelen van CargoOffice sluiten daar naadloos op aan. Zo bestaan er voor diverse gemeenschappelijke klanten koppelingen op het RoadRunner TMS en het WareRunner WMS.
Logistic Planet verhuurt logistieke software via het internet middels de TMS-systemen LP-Trans en LP-Online. Sinds 2001 bestaat er een intensieve samenwerking op het gebied van zendinginvoer, track & trace, EDI, RFQ, Apps, communicatie en andere onderdelen van CargoOffice.
Het TMS van NaviTrans vertaalt de complexe realiteit van transporteurs, forwarders en andere logistieke dienstverleners in makkelijk controleerbare processen. NaviTrans is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. CargoOffice beschikt over een koppeling op het TMS van NaviTrans.
EQ Consulting Group biedt innovatieve IT-oplossingen op het gebied van ERP voor de logistiek en transport. EQ Consulting Group kan u desgewenst op weg helpen met de vele mogelijkheden die CargoOffice u heeft te bieden.
DHL Global Forwarding, voorheen bekend als DHL Danzas, levert forwarding diensten voor lucht- en zeevracht. Gestandaardiseerde DHL Global Forwarding bestanden kunnen met behulp van een CargoOffice-parser in uw systeem geïmporteerd worden.
MYOB is het belangrijkste boekhoudpakket in Australië. Het wordt veel gebruikt door zelfstandigen als ook door middelgrote bedrijven. Vanuit het Cargo Office zendingenoverzicht kunnen rechtstreeks besllingen en boekingen in MYOB worden aangemaakt.
Snelstart is sinds 1964 uitgegroeid tot een allround boekhoudpakket. Zowel voor accountants en ondernemers staat het bedieningsgemak voorop. Desgewenst biedt CargoOffice een export aan van de relevante ordergegevens naar Snelstart.
Combine IT is hét partnerbedrijf van CargoOffice in Australië. Eigenaar Mark Hackett heeft uitgebreide kennis van CargoOffice ontwikkeld en beschikt over veel ervaring en kennis met betrekking tot verkoop en implementatie van CargoOffice.
Centric biedt een breed scala aan IT-oplossingen waarmee men de gehele supply chain mee bedient. CargoOffice beschikt over koppelingen op het Plan & Go TMS en Locus WMS.
TransMission is een groot samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. CargoOffice beschikt over een veelgebruikte import- en export koppeling op het Transmission-samenwerkingsverband.
AccountView is het financiële administratiepakket van Visma. Het wordt veel gebruikt door kleine zelfstandige ondernemers als ook door middelgrote organisaties. Desgewenst biedt CargoOffice een export aan van de relevante ordergegevens naar AccountView.
Microsoft Dynamics Navision is een enterprise resource planning (ERP) pakket dat kleine en middelgrote bedrijven meer controle biedt over hun financiën en deze bedrijven kan helpen hun supply chain werkzaamheden te vereenvoudigen. Desgewenst biedt CargoOffice een koppeling aan op Microsoft Dynamics.
Twinfield is het online boekhoudpakket van Wolters Kluwer. Via de cloud biedt het haar klanten realtime status-inzicht. Desgewenst biedt CargoOffice een export aan van de relevante ordergegevens naar Twinfield.
CEVA Logistics is een van 's werelds meest toonaangevende leveranciers van supply chain management. CEVA Logistics heeft een geïntegreerd wereldwijd netwerk waarmee het vele industrieën bediend. Gestandaardiseerde CEVA Logistics bestanden kunnen met behulp van een CargoOffice-parser in uw systeem geïmporteerd worden.
PTV Group biedt software, route- en rittenplanning, distributieplanning, wagenparkmanagement, oplossingen voor vrachtwagennavigatie en het zoeken van vrachtwagenparkeerplaatsen. Desgewenst biedt CargoOffice een koppeling op transportorders met gegevens van transportroutes die door PTV geoptimaliseerd worden.
Scan Sys ontwikkelt software oplossingen voor het geautomatiseerd verwerken van documentstromen, zoals transportdocumenten en facturen. Voor verschillende gemeenschappelijke klanten heeft CargoOffice deze documenten met transportorders gekoppeld. Desgewenst kunnen documenten op CargoOffice Servers worden opgeslagen en inzichtelijk worden gemaakt voor de gewenste partijen binnen de transportketen.
ProLogit levert consultancy op het snijvlak van logistiek en ICT. Eigenaar Wiljo van Lenthe heeft jarenlange ervaring met CargoOffice en beschikt over uitmuntende kwaliteiten op het gebied van implementatie en probleem-analyse.
Cargo Data Systems is een automatiseringsbedrijf dat actief is in de bedrijfstakken van expeditie, logistiek en transport. CDS heeft het Sprinter 2000 TMS ontwikkeld dat gebruikt kan worden in lucht-, zee-, weg- en railtransport. Desgewenst kan CargoOffice een koppeling aanbieden op het Sprinter 2000 TMS.
Art Systems is de ontwikkelaar van het Transpas TMS. Transpas is een compleet en flexibel transport management systeem dat wordt gebruikt in veel verschillende soorten transport. CargoOffice heeft verschillende koppelingen ontwikkeld naar het Transpas TMS.
Kewill is een wereldwijde producent van logistieke software, vooral op het gebied van multimodal transport, supply chain en warehousing. CargoOffice beschikt over koppelingen op het Interchain TMS en Kewill WMS.
Transsmart is hét multiplatform transportboekings-software voor alle logistiek tussen magazijn, vervoerder en klant. Dit geldt voor zowel pakketten als pallets. Als uw klant tevreden is, bent u dat ook. Transsmart maakt het gehele logistieke proces van aankoop tot levering beter, sneller, inzichtelijker en voordeliger.
Expeditors is een wereldwijd expeditiebedrijf met een hoofdkantoor in Seattle, Washington. Op aanvraag kunnen wij bestanden van Expeditors importeren en vertalen naar een door uw gewenst formaat, als ook lokatiegegevens aan Expeditors beschikbaar stellen middels een (API-)webservice.
Sinds 1977 ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt AGP totaaloplossingen op het gebied van administratieve en logistieke automatisering. Desgewenst biedt CargoOffice een export aan op de relevante ordergegevens naar de branchespecifieke ERP software van AGP.
TransportMaster.com levert zowel het TransportMaster TMS als het WarehouseMaster WMS. Het zijn zeer uitgebreide applicaties, waarmee u ook uw transportplanning kunt ondersteunen.
Xero is een online boekhoudpakket. Het is erg gebruikersvriendelijk en wordt daarom veel gebruikt door kleine bedrijven. Xero is gebouwd in de cloud en online verbonden met banken, maar ook met CargoOffice.
ABO ICT is gespecialiseerd in het geven van soft– en hardware advies en het verzorgen van ICT-management voor MKB-bedrijven. ABO ICT heeft veel ervaring met de implementatie van CargoOffice en kan u desgewenst op weg helpen met de vele mogelijkheden die CargoOffice u heeft te bieden.
Ship It Smarter is een order management omgeving dat wordt gebruikt om zendingen te boeken door vervoerders en verladers voor verschillende modules als weg-, lucht- en zeeverkeer. CargoOffice beschikt over een koppeling met Ship It Smarter.
Transics ontwikkelt en commercialiseert software, hardware en diensten voor de transportsector. Het aanbod van Transics omvat fleetmanagementsystemen en diensten voor het beheer van trucks, chauffeurs, trailers, ladingen en onderaannemers. CargoOffice beschikt over een koppeling op de boordcomputer en het TMS van Transics.
LeanCargo Consultancy helpt transportbedrijven en verladers bij het ondersteunen en optimaliseren van hun processen. LeanCargo heeft veel ervaring met de implementatie van CargoOffice en kan u desgewenst op weg helpen met de vele mogelijkheden die CargoOffice u heeft te bieden.
Transporeon is een op internet gebaseerd logistiek platform, dat verladers koppelt aan hun bestaande logistieke partners. Transporeon omvat o.a. het elektronisch versturen van transportopdrachten, tijdvenster management, de opvolging van het transport en reporting. CargoOffice beschikt over een import-koppeling van orders uit Transporeon modules.
Trimble Transport & Logistics helpt grote en kleine transporteurs in de verbetering van hun efficiency. CargoOffice beschikt over een koppeling op de boordcomputer CarCube.
Exact is één van de meest gebruikte business software pakketten ter wereld. Desgewenst biedt CargoOffice een export aan van de relevante ordergegevens naar Exact.